Disclaimer

Deze disclaimer is van recht op www.kidsproofopreis.nl

Reviews

Ik test graag (nieuwe) producten en diensten uit die reisgerelateerd zijn. Dat kan een koffer, of een reisgids zijn maar ook een accommodatie. Mijn mening is eerlijk en word op geen enkele manier beïnvloed door ontvangen producten of diensten. Als ik niet achter het product sta zal ik er geen review over plaatsen. Ik kan dan ook niet garanderen een review te plaatsen van de opgestuurde producten.

Copyright

Ik steek veel vrije tijd in Kidsproof Op Reis. De meeste foto’s en teksten zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders beschreven. Het is daarom niet toegestaan om mijn artikelen en foto’s te gebruiken. Wil je een foto of tekst gebruiken dan kun je mij dat vragen per email: info@volgmama.nl

Winacties

Waarschijnlijk zullen we ook wel eens een winactie organiseren. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigde, kwijtrakende of niet opgestuurde pakketjes of poststukken door onzelf of door het bedrijf waarmee we een samenwerking hebben. Een winnaar of winnares dient binnen 14 dagen tenzij anders beschreven contact op te nemen, anders vervalt de prijs of ben ik genoodzaakt een andere winnaar of winnares te loten.

Reacties

Iedereen kan onder de blogposts en op de social media reageren op artikelen. Discriminatie, aanstootgevende en bedreigende reacties zijn niet toegestaan, deze reacties zal ik zo nodig verwijderen en indien een melding van maken bij de politie. Laten we het gezellig houden voor iedereen.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je mailen naar: info@kidsproofopreis.nl

Bewaren