Froyak lichtgewicht reishanddoek van de Action – Review

De Action heeft tijdelijk een geweldig assortiment met kampeerspullen van het merk Froyak, en de producten zijn nog betaalbaar ook! Mijn oog viel op de compacte bundeltjes lichtgewicht microvezel reishanddoeken van dit merk. Ze zijn te koop in mooie pasteltinten voor nog geen twee euro per stuk! Ik kocht alle kleurtjes en schreef er een review over.

Toen ik las dat het microvezel handdoeken waren moest ik meteen denken aan onze vaatdoekjes in de keuken. Die wegen niets, nemen snel vocht op en maken goed schoon. Zou het dan bij zo’n handdoek hetzelfde werken, je lichaam snel droog poetsen? 😉

froyak action reishanddoek review reisblog
Leuke pasteltinten!

Onze ervaring met de microvezel reishanddoeken van Froyak – Action

De kleuren van de handdoeken zijn echt heel mooi. Er waren vier verschillende kleuren en vond het wel jammer dat er geen vijf waren. Dan had iedereen in ons gezin zijn eigen kleur handdoek. De reishanddoek is uitgevouwen 50 x 100 cm. Geen strandlaken, maar wel groot genoeg om je af te drogen na een duik in het zwembad of na het douchen. Even ophangen over een stoel of waslijntje en ze zijn snel weer droog. Ze drogen veel sneller dan katoenen handdoeken en nemen natuurlijk minder plaats en gewicht mee in de koffer.

Het bandje om de Froyak reishandoek heeft twee functies. Het houdt je handdoek compact bij elkaar en je kunt je handdoek ermee ophangen. De randen van de handdoek zijn mooi afgewerkt.

reishanddoek froyak test kidsproof op reis

De kinderen hebben hem na het zwemmen getest en ik na het douchen. Het is natuurlijk wel even wennen dat het heel anders aanvoelt (véél zachter) dan een normale handdoek maar toch kregen we onszelf helemaal droog. Daarna hebben we de handdoeken buiten over een rekje gehangen en waren ze met ongeveer twee uurtjes droog.

Zelf heb ik persoonlijk liever een grotere handdoek die ik om mij heen kan slaan. Dus als ik er een grote versie van tegenkom neem ik hem zeker mee. Ze zijn ideaal voor na het sporten, een dagje strand, op de camping, voor op reis en voor backpackers. Ook heeft Froyak in dezelfde kleuren andere kampeer- en campingspullen zoals stoelen en campingservies.

Handige informatie Froyak reishanddoek

Prijs: 1,99 (bij de Action)
Materiaal: 88 % Polyester en 12 % Polyamide
Afmeting: 50 x 100 cm
Wassen: op maximaal 40 graden

Wat is jouw ervaring met lichtgewicht reishanddoeken? Moest jij er ook even aan wennen?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Review Date
Reviewed Item
Froyak reishanddoek
Author Rating
41star1star1star1stargray

No Comments

Leave a Reply